Сергій Чередніченко в екстазі розширив Верховну Раду

ПОЛТАВА
19.08.2016, 14:43

Стало відомо, що Верховна Рада України поповнилася новим комітетом. Щоправда, фейковим.

Психічнохворий екс-депутат Полтавської міськради Сергій Чередніченко після звільнення з фракції «БПП» Солідарність» став помічником-консультантом секретаря неіснуючого комітету Верховної Ради України. Про це іронічно заявив Григорій Самойленко в соцмережі Фейсбук.

Сергій Чередніченко в екстазі розширив Верховну Раду _1

Самойленко виклав фотографію візитівки Чередніченка, де той значиться помічником-консультантом секретаря комітету ВР з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю.

Цікаво, що такого комітету у Верховній Раді немає, через що візитівка Чередніченка одразу набула розголосу.

– Шизофренія прогресує. Такого комітету у ВР України не існує!!! Є Комітет з питань запобігання і протидії корупціїю. Наврядчи Добродомов взагалі зна є про ЦЕредніченка, – прокоментував користувач ФБ Oleg Kirilov.

Із повним переліком комітетів ВР можна ознайомитися на офіційному сайті Ради. 

Сергій Чередніченко в екстазі розширив Верховну Раду _3

Схожим до вигаданого Чередніченком комітету є комітет Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції у кількісному складі 21 депутата на чолі з Єгором Соболєвим.

Сергій Чередніченко в екстазі розширив Верховну Раду _5

На візитівці Чередніченка вказана й локація помічника-консультанта. Надаємо світлини з GoogleMaps, за якими має розташовуватися офіс-приймальня-полтавське відділення неіснуючого комітету.

Сергій Чередніченко в екстазі розширив Верховну Раду _7

Сергій Чередніченко в екстазі розширив Верховну Раду _9

Цією публікацією «Останній Бастіон» робить запит до Верховної Ради України з проханням публічно підтвердити чи спростувати інформацію щодо створення нового комітету, схожого до розформованого УБОЗу. Уважати публікацію офіційним зверненням. Відповідь просимо надати у визначений Законом термін.

Зі свого боку видання припускає, що комітет ВР з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю таки існує, але тільки на візитівці Сергія Чередніченка. Комітет міг бути вигаданий під час чергового загострення шизофренії та існувати в уяві екс-депутата.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ:  Чередніченко відкрив секрет шизофренії за 600 $

Сергій Чередніченко в екстазі розширив Верховну Раду _11

Сергій Чередніченко в екстазі розширив Верховну Раду _13

Нагадаємо, полтавець Олександр Масюк недавно заявив, що після того, як у «БПП» «попросили» Чередніченка, він поїхав домовлятися про щось на Київ. Цілком можливо, Масюк мав на увазі саме домовленість за новий комітет. 

– Він (Чередніченко - ред) сам написав цю заяву і пішов. Його попросили культурно через хворобу. У нього ж шизофренія. Уже є слухи, що він їде в Київ домовлятися. На «Полтавафарм» його, бідолашку психічнохвору, не взяли. Так він тепер у Києві хоче домовитися за посаду ближче до кормушки, – Масюк.

Звертаємо увагу Полтавську обласну клінічну психіатричну лікарню імені Мальцева на можливе загострення та розлади психічного стану інваліда водночас кількох груп Сергія Чередніченка, що виявляється в надмірній реалізації своїх фантазій та перекрученому усвідомленні дійсності.

Читайте також:
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23