Шевченка англійською читали американці в Полтаві

ПОЛТАВА
23.08.2016, 12:19
Шевченка англійською читали американці в Полтаві

Книжкову виставку презентували біля пам'ятника Тарасові Шевченку присвячена до дня Державного прапора та дня Незалежності України. Її ініціатори – представники Полтавської обласної бібліотеки імені Котляревського. На заході представники «Корусу Миру» прочитали кілька віршів Шевченка англійською.

Шевченка англійською читали американці в Полтаві_1

Шевченка англійською читали американці в Полтаві_3

Шевченка англійською читали американці в Полтаві_5

На виставці були представлено книги, що відображають історичний шлях українського народу та його боротьбу за національні ідеї. Також до акції долучилися і представники програми «Вікно в Америку» волонтерського центру «Корпус Миру».

Шевченка англійською читали американці в Полтаві_7

Волонтери прочитали вірші Тараса Шевченка англійською мовою, а також запропонували пересічним полтавцям долучитися до цих читань.


Як розповіли представники інформаційного центру, вже не один рік обласна бібліотека долучається до таких акцій, адже це виховує і зближає народи України і США в культурному плані.
Окрім цього вони запросили всіх охочих долучитися до бескоштовної програми вивчення англійської мови, за участі фахівців і волонтерів «Корпусу Миру». 

Читайте також:
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
вчора, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
вчора, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36
Полтава
Комунальна мафія Полтаватеплоенерго в змові із суддівською мафією продовжує тероризувати споживачів.
20 квітня, 15:35