Шприци і пляшки з-під алкоголю: небайдужі полтавці організували прибирання в мікрорайоні Сади-2 (відео)

ПОЛТАВА
21.10.2019, 09:17

Сонячного недільного ранку 20 жовтня, замість посиденьок за кавою, десяток небайдужих активістів вийшли прибрати майданчик напроти Дитячого поліклінічного відділення № 2 у Полтаві.

Організатор заходу Дмитро Данченко розповідає, що діти не можуть і не мають гратися серед такого сміття. Тим паче скляні уламки та шприци – пряма загроза здоров’ю та життю малечі.

Еколог Антон Юрченко каже, що саме такі майданчики не закріплені за комунальними службами, тому місту немає до них діла, а сміття, залишене недобросовісними відпочивальниками, псує відпочинок іншим.

Як виглядає місцевий патріотизм молоді – дивіться у нашому сюжеті.


Читайте також:
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
вчора, 19:06
Полтава
Чиновники та депутати вирішили не чекати на завершення війни проти РФ, а роздерибанити надра тут і зараз. Громаду ж ніхто, звісно, не питав.
вчора, 12:23
Полтава
Повітряні очі гніву нині мають фронтовики із лав 66 Окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго. Наших земляків підсилили.
вчора, 08:12