СБУ на Полтавщині викрила злочинну групу, що зберігала цілий арсенал зброї

ПОЛТАВА
14.08.2014, 10:37
СБУ на Полтавщині викрила злочинну групу, що зберігала цілий арсенал зброї

У результаті спецоперації у Полтавській області, СБУ викрила та припинила злочинну діяльність групи осіб, які незаконного зберігали та реалізовували зброю та бойові припаси.

Про це повідомили на офіційному сайті Служби безпеки України.

Під час обшуків помешкань трьох зловмисників, співробітники УСБУ та УБОЗ УМВС в Полтавській області виявили та вилучили понад 20 одиниць пістолетів різної модифікації, 4 пістолета-ракетниці «Корнет ПРС» 26 мм, карабін «Brawning» 5,6 мм, 5 автоматів «АКС-74», кулемет Дегтярьова, кулемет МГ-34. Крім цього, виявлено понад 8 тисяч бойових набоїв різного калібру.

Встановлено, що зловмисники реалізовували зброю та боєприпаси через кур’єрську поштову службу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Затримані особи дають свідчення щодо походження виявленої зброї, її реалізації та пересилання , а також подальшого використання.

Вилучену зброю направлено до НДЕКЦ при УМВС України в Полтавській області для проведення експертного дослідження.

Затримані наразі перебувають під вартою.


Читайте також:
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54