Сміття, нестерпний сморід, бездоріжжя – що турбує пересічних полтавців? (відео)

ПОЛТАВА
19.08.2019, 12:44

У той час, коли вирішення поодиноких проблем благоустрою Полтави усіляко піариться партійцями «Рідного міста», полтавці продовжують терпіти звичні незручності.

Стихійні смітники, розбиті дороги, не кращі тротуари – це щоденні реалії для тисяч мешканців Полтави.

Полтавці незадоволені роботою комунальних служб, органів місцевого самоврядування, патрульних поліцейських. На бездіяльність останніх особливо нарікають поблизу вокзалів.

Втомившись чекати, містяни намагаються вирішити проблеми благоустрою самотужки.

Більше – прямою мовою.

Читайте також:
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
вчора, 19:06
Полтава
Чиновники та депутати вирішили не чекати на завершення війни проти РФ, а роздерибанити надра тут і зараз. Громаду ж ніхто, звісно, не питав.
вчора, 12:23