«Смотрящий» за Полтавським ДЗК Рибалка приховав від держави джип за 1,7 млн грн

ПОЛТАВА
22.11.2016, 11:52

Начальник управління Державного земельного кадастру Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області Володимир Рибалка, який опинився в центрі скандалу навколо незаконного звільнення керівниці ДЗК Полтавського району Наталі Базалук, приїжджає на роботу елітним позашляховиком Toyota Land Cruiser Prado.

Розкішну автівку, вартістю понад 1,7 млн грн, Рибалка до декларації натомість не вніс, мотивуючи це тим, що транспортний засіб купив не він, а його син 2 місяці тому.

«Смотрящий» за Полтавським ДЗК Рибалка приховав від держави джип за 1,7 млн грн_1

«Смотрящий» за Полтавським ДЗК Рибалка приховав від держави джип за 1,7 млн грн_3

Цікаво, що син Рибалки працює лікарем у травматологічному відділенні 1 міської клінічної лікарні м. Полтави. У середньому лікар отримує 3 тис грн заробітної плати.

Виходить, молодшому Рибалці треба було 50 років збирати зарплатню на Prado. Це якщо не їсти й не пити.

МАТЕРІАЛ ПРО ПОБОРИ В 1 МІСЬКІЙ КЛІНІЧНІЙ ЛІКАРНІ НЕЗАБАРОМ НА «ОСТАННЬОМУ БАСТІОНІ».

«Останній Бастіон» готує заяву до НАБУ з проханням перевірити законність придбання автівки Рибалкою та вкотре звертає увагу Держгеокадастр у Полтавській області на необхідності службового розслідування з приводу передачі в 2009 році Рибалці 0,21 га лісових земель під забудову.

Нагадаємо, екс-керівниця районного відділення ДЗК Галина Мусієць (ФОП Мусієць) відвела Рибалці земельну ділянку попри Розпорядження № 610 Прем’єр міністра України про заборону виділення лісових земель, що діє з 2008 до цього часу.

В ТЕМУ: «Смотрящий» від Януковича та хабарниця Мусієць намагаються підім’яти собі Держгеокадастр Полтавського району

За допомогою супутникової зйомки в Гугл-картах можна переконатися, що на зазначеній земельній ділянці (адреса Полтавський р-н с. Копили, вул. Молодіжна, 33) вирубаний ліс та зведений маєток.

«Смотрящий» за Полтавським ДЗК Рибалка приховав від держави джип за 1,7 млн грн_5

На місці, позначеним червоним чотирикутником на карті, до 2009 року був сосновий ліс.

Постає тільки одне питання – куди дівся ліс, насадження, деревина? Можливо, пішов у фонд на Toyota Land Cruiser Prado?

Відповідь нададуть НАБУ та правоохоронці.

Тим часом Рибалка, який у своїх колах представляється «смотрящим» за Полтавським Держгеокадастром, через телефонні дзвінки погрожує реєстраторам районного відділу ДЗК звільнити з посади та «розірвати» на шматки, якщо ті нададуть громадянам витяг.

«Останній Бастіон» уже писав, як «смотрящий» і Мусієць паралізують роботу районного ДЗК та фейковим Наказом скинули з посади законну керівницю Наталію Базавлук.

БІЛЬШЕ ЧИТАЙТЕ: «Смотрящий» за Полтавським Держгеокадастром готує керівника для корупційних дій в районі


Читайте також:
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27