Сьогодні ввечері наша планета на годину порине в пітьму

ПОЛТАВА
29.03.2014, 16:59
Сьогодні ввечері наша планета на годину порине в пітьму

Але Олександр Мамай ніякого відношення до цього не має. 

У рамках проведення Години Землі сьогодні, 29 березня, о 20.30 люди у всьому світі вимкнуть світло на цілу годину. Таким чином світове співтовариство привертає увагу до проблем екології. Уперше Година Землі стартувала в Сіднеї (Австралія) в 2007 році. Вже за рік ця подія стала світовою екологічною ініціативою, до якої залучилося понад 100 мільйонів людей у 35 країнах світу, а в 2009 році Україна, разом з 126 іншими країнами світу, також приєдналася до всесвітньої акції Година Землі.

А тепер про гумор. Кілька днів тому ми опублікували замітку «Полтава в пітьмі», де йшлося про те, що на багатьох вулицях Полтави зникло вуличне освітлення. У зв’язку з цим наш читач Сергій Лавренко поцікавився: чи не готуються таким чином у Полтаві до Години Землі? 

Читайте також:
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18