Сьогодні у Миргороді оголосили День жалоби

ПОЛТАВА
13.02.2015, 08:46
Сьогодні у Миргороді оголосили День жалоби

Сьогодні, 13 лютого, у Миргороді оголошено День жалоби за трагічно загиблим учасником АТО Дмитром Коряком. Відзначення цього трагічного дня відбудеться у місті Миру відповідно до розпорядження міського голови Сергія Соломахи.

Про це повідомили на сайті Миргородської міськради.

«У День жалоби на території Миргорода: вшанувати пам'ять загиблого о 12 годині хвилиною мовчання; приспустити Державний Прапор України на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій; відмінити розважально-концертні заходи, спортивні змагання, внести відповідні зміни до програм теле- та радіопередач», - йдеться у розпорядженні міського голови.

Нагадаємо, що Дмитро Володимирович Коряк служив у полку особливого призначення «Азов». Загинув миргородський герой у ніч на 11 лютого, в ході штурму ворожого блокпосту поблизу селища Саханка.


Читайте також:
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00