Співпрацю полтавців і дільничних поліцейських обговорили в райраді

ПОЛТАВА
29.08.2016, 05:39
Співпрацю полтавців і дільничних поліцейських обговорили в райраді

Нарада органів місцевого самоврядування та дільничних офіцерів поліції Полтавського районного відбулась 26 серпня 2016 року в актовій залі Полтавської райради. Як повідомив голова ради Михайло Кононенко у своєму Фейсбуці, головне завдання наради було обговорення належної співпраці щодо протидії злочинності та профілактики правопорушень.

У роботі наради взяли участь голова Полтавської районної ради Михайло Кононенко, сільські голови, дільничні інспектори поліції. Останні були нагороджені грамотами та подяками від райради.

Співпрацю полтавців і дільничних поліцейських обговорили в райраді_1

З-поміж питань присутні обговорили створення громадських формувань з охорони громадського порядку та території сільських рад; попередження вчинення правопорушень у молодіжному середовищі; встановлення систем відеоспостереження в громадських місцях на території району; виділення окремих службових кабінетів для роботи дільничних офіцерів поліції та інші.

Нагадаємо, місяць тому голова Полтавської райради Михайло Кононенко нагородив грамотами земледавців та осіб, що посприяли отриманню земельних ділянок понад 230 атовцям на території Полтавського району.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ: Понад 200 атовців отримали земельні ділянки в Полтавському районі.

Читайте також:
Полтава
Підрозділи фронтовиків щотижня отримують від тиловиків як слова вдячності, так і надійну підтримку. Разом — до спільної перемоги!
08:12
Полтава
Вшанування пам'яті захисників важливе для плекання патріотизму у прийдешніх поколінь. Люди мають знати імена тих, хто поліг за нашу свободу.
вчора, 19:17
Полтава
Наш земляк поліг смертю хоробрих під час виконання бойового завдання у селі Урожайне на Донеччині. Незламному героєві було 44 роки.
вчора, 14:56
Полтава
Жадібність і бажання легкої наживи до в'язниці можуть довести. Порушникам нерестової заборони це доводять до відома вже після затримання.
вчора, 08:23
Полтава
Цьогоріч у березні на соціальний захист воїнів і їхніх родин із бюджету виділено 198 тисяч гривень. Кошти спрямовані на різні види допомоги.
14 квітня, 16:12
Полтава
Нещодавні ракетно-дронові удари московитів по енергетичній системі Україні змусили чиновників звернути увагу на критичну інфраструктуру.
14 квітня, 08:09