Спортивний клуб «Спартак»: як складеться його подальша доля? (відео)

ПОЛТАВА
31.10.2019, 16:44

Спортивний клуб «Спартак» повертається у комунальну власність Полтавської міської ради.

Деталі стосовно ситуації з клубом журналістам «Останнього Бастіону» розповів голова міської федерації футболу, депутат Полтавської міської ради Олександр Кудацький. Інформацію підтвердив секретар міськради Олександр Шамота.

За його словами цього року закінчується десятирічний термін оренди приватного підприємця Костянтина Копотуна.

За 10 років горе-орендатор лише наживався від оренди спортивного клубу. Згідно з договором він мав проводити як поточні, так і, частково, капітальні ремонти. Проте за 10 років приміщення «Спартака» буквально почало тріщати. Взимку тут температура не піднімалася вище 10 градів, а влітку у залах «гуляв» вітер.

Дожилися до того, що розбиті вікна просто завішували плакатами та банерами.

Наразі «Спартак» вирішили повернути в комунальну власність, оскільки вже нестерпно дивитися, як кум Андрія Матковського знущається над полтавськими спортсменами.

Тепер головне – аби при поверненні в комунальну власність не виникло жодних юридичних порушень, які дозволили б орендатору претендувати на «Спартак», звернувшись до суду.

Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01