Справа полтавських «чорних» ріелторів процвітає

ПОЛТАВА
29.06.2016, 09:58
Справа полтавських «чорних» ріелторів процвітає

В рамках сьогоденної розбудови Держави проводяться заходи, направлені на реформування застарілої правоохороної структури.

У цей час, користуючись відсутністю певних повноважень правоохоронців, активізували свою протиправну діяльність окремі групи осіб, які свого часу вже наробили горя жителям регіону, а саме маємо те, що Полтавщина знов страждає від дій шахраїв-«чорних» рієлторів.

ГО «Останній Бастіон» має в розпорядженні відомості про те, що під прикриттям громадських та інших правозахисних організацій діють сумнозвісні «чорні» рієлтори, які відбирають у певних верст населення квартири.

Справа полтавських «чорних» ріелторів процвітає_1

На фото Юлія Плужник, одна з "чорних" ріелторів

Наразі відомо про факт заволодіння квартирою у Ігоря Сакала, що має ІІ групу інвалідності та перебував на стаціонарному лікуванні в Полтавській обласній клінічній психіатричній лікарні імені О.Ф. Мальцева.

Згідно з медичними виписками та публічною інформацією, яку головний лікар психіатричної лікарні надав працівникам прокуратури Полтавської області, 49-річний Ігор Сакало перебував на стаціонарному лікуванні в психіатричній лікарні через структурні порушення мислення, соціальну дезадаптацію тощо з 15.04. 2015 по 23.10.2015 року.

Справа полтавських «чорних» ріелторів процвітає_3

Справа полтавських «чорних» ріелторів процвітає_5

Справа полтавських «чорних» ріелторів процвітає_7

У червні 2015 року пацієнта відвідав голова ЖБК. Він приніс фотокартки, що відображали антисанітарний стан квартири хворого, факти заборгованості за комунальні послуги та мав постанову управління ЖБК «Прогрес» від 31.05.2015 року, згідно якої вважалося неможливим проживання Сакало у своїй квартирі за адресою м. Полтава,
вул. С.Халтуріна, 11 а, кв. 69.

Крім цього відомо, що голова ЖБК зачастив протягом літа 2015 року із візитами до Ігоря Сакала, з претензіями на непридатний для проживання стан його квартири.

Голова ЖБК цікавився можливістю виписки хворого. Працівники лікарні на той час зазначили, що виписка неможлива через погіршення психічного стану хворого.

Зрозумівши, що виписка І. Сакала не дасться надто просто (зусиллями самого тільки ЖБК), дирекцію лікарні та хворого почали діставати і «обробляти» чорні ріелтори.

29.09.2015 року до пацієнта прийшов сусід Юрій Андрєєв із адвокатом Олександром Климовим. Останній заявив, що Ігор Сакало підписав із ним угоду про надання адвокатських послуг та звернувся до лікарів з питанням про виписку пацієнта. При цьому, як зазначає головлікар психіатричної лікарні, О.Климов не пояснив, як хворий може проживати в антисанітарних умовах у своїй квартирі, до того ж, без опіки.

Справа полтавських «чорних» ріелторів процвітає_9

Отримавши відмову, ріелтори вдалися на «умовний» штурм психіатричної лікарні.

23.10.2015 року на побачення до І.Сакала прийшли почесна делегація у складі «чорних» ріелторів : Юлії Плужник, Алли Лук’янчикової, Віктора Козлана, сусіда Юрія Андрєєва й адвоката Олександр Климова.

Документальних підтверджень про зміст розмови немає, та після побачення в присутності ріелторів, адвоката та сусіда, хворий категорично відмовився від стаціонарного лікування, написавши відповідну заяву на ім’я головного лікаря. Сусід Ю.Андрєєв люб’язно погодився прихистити І.Сакала в себе й написав заяву про виписку хворого під свій нагляд. Мовляв, живемо поруч, І.Сакало в 69 квартирі з кепським станом, я в 5, тож забов’язуюся забезпечити хворому належні умови проживання і таке інше.

Справа полтавських «чорних» ріелторів процвітає_11

Справа полтавських «чорних» ріелторів процвітає_13

Того ж дня за дві з половиною години після візиту «гостей», І.Сакала виписують із лікарні під опіку Ю.Андрєєва й проживання за адресою заявителя (того ж Андрєєва).

Та на нове місце І.Сакало якщо й потрапив, до для уточнення та «утрясання» деталей протиправної угоди.

Незабаром постраждалого знайдуть у Кобеляцькому районі. Туди людину з хворобою завезли та зачинили в покинутому сараї ті, хто так дбав про виписку хворого, хто обіцяв створити "курортні" умови для життя хворої людини.

Єдине, що не врахувала організована група чорних громадянських активістів,це того, що І. Сакало прийде з Кобеляк пішки додому. Вилізши зі свинарника через віконце.

Квартиру І.Сакала вони таки «віджали».

Відомо, що документи на житло хворого переоформляв кременчуцький нотаріус, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців та був засуджений за аналогічно скоєнні кримінальні правопорушення.

За фактом протиправного заволодіння житлом гр.Сакала, прокуратура Полтавської області розслідує кримінальне провадження відносно нотаріуса.

Та найголовніше наразі залишається те, що головні фігуранти справи, а саме так звані «чорні» ріелтори не притягнуті до відповідальності.

Більше того, головний правопорушник цієї справи Юлія Плужник продовжує працювати головою одразу кількох фейкових громадських об’єднань, на меті існуваня яких є відмивання грошей : «Небайдужі Жінки Донбасу» та «Полтавська правозахисна група».

Справа полтавських «чорних» ріелторів процвітає_15

Юлія Плужник

Систематично вибиваючи грошові кошти з держбюджету на потреби жінок-переселенців, вона отримує надприбутки на власний рахунок.

Більш того, завдяки членству у псевдоправозахисній організації, Ю.Плужник отримала нагоду протягувати своїх (за грошову винагороду) або ненадійні кадри у лави нової поліції, так як вона стала представником громадськості в атестаційній комісії.

Цікаво, чи знали про її «правозахисну-ріелторську» діяльність члени атестаційної комісії при відборі представників громадськості до атестації.

Просимо вважати дану публікацію зверненням до УМВС в Полтавській області щодо незаконної і протиправної діяльності «чорних» ріелторів, та непритягнення вказаних осіб до кримінальної відповідальності.

Крім цього, звертаємо увагу ГУ НП України на ймовірну непрозорість та корупційну складову в діях Юлії Плужник й Алли Лук’янчикової під час проведення атестації кадрів. 

Справа полтавських «чорних» ріелторів процвітає_17

Справа полтавських «чорних» ріелторів процвітає_19

Перелік осіб, що пройшли "атестацію" чорними ріелтерами незабаром на сайті "Останнього Бастіону".

Гнап Нерушима

Останній Бастіон

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27