Старці з Афону передбачили перемогу України над Росією

УКРАЇНА
31.08.2014, 14:22
Старці з Афону передбачили перемогу України над Росією

Про падіння режиму Януковича Афонські старці знали вже давно. І колишній Президент теж це знав. Він літав у Грецію за проведіннями. Нічого втішного від ченців він не почув – вони передбачили крах його правління у 2014 році.

Після поїздки Янукович збільшив чисельність своєї охорони у п’ять разів. Вже давно різні екстрасенси застерігали колишнього Гаранта. Йому постійно являлись знаки – то похоронний вінок на нього впаде, то двері під час інавгурації закриються. Після того, як розбився літак Леха Качинського, із бортом Януковича також сталася надзвичайна ситуація. Коли він повертався із Вашингтона до Києва, над Атлантикою, літак почало трясти, зникла електрика, борт почав стрімко втрачати висоту. До сих пір експерти не можуть сказати, що саме там відбулося. Саме після цього Янукович і вирішив поїхати до Афону. Старці передбачили і напад Росії на Україну, і кінець політичної кризи у нашій країні.

І знову почалися знаки – після молитви за Україну Папи Римського на голубів миру нападає зголодніла чайка і ворона. Пізніше, на «Марші Миру» у Москві, де росіяни вийшли підтримати Україну, різким поривом вітру зірвало прапор Росії.

Пророцтв афонських старців усі бояться, адже прийнято вважати, що їхніми вустами говорить Бог. Ченці передрекли Україні важкий час, та триватиме він не довго. За Божим велінням, нам судилося створити велику і могутню державу, на зразок Київської Русі, бо дух Русі і досі живе в Києві.

Після 22-річного летаргічного сну великого народу, самі українці його і пробудили. А Росія, за словами старців, не дивлячись на прагнення стати великою імперією, потерпить крах. Її чекає ізоляція і самодержавство. Але російський правитель протримається на троні тільки 2 роки і піде з ганьбою. Сама Росія продовжить своє існування, але вже без частини земель на півдні і сході. Більшість російських провінцій стануть вільними від опіки Москви і входитимуть у державу російську на правах незалежних територій.