Суд переніс розгляд справи Тетяни Жабо через відсутність прокурора

ПОЛТАВА
18.07.2016, 14:49

Октябрський суд м. Полтави переніс розгляд справи лікарки Тетяни Жабо, яка оскаржила дії слідчого відділу Прокуратури Полтавської області щодо не внесення відомостей про кримінальне правопорушення до єдиного реєстру досудових розслідувань.

Причина звернення Жабо – перешкоджання у виконанні законній професійній діяльності на поновленій посаді керівника Полтавського МСЕКу.

Суддя Ганна Андрієнко після запізнення на 15 хвилин оголосила про перенесення судового засідання на 22 липня у зв’язку з тим, що не з’явилися представники прокуратури.

Зазначимо, перед судовим засіданням у ЗМІ з’явилася інформація, що голова Полтавської облради Олександр Біленький через посильних втручається в судову гілку влади з метою вчинити розправу над Тетяною Жабо.

Суддя Андрієнко в інтерв’ю повідомила, що жодного тиску на неї не було.

Тетяна Жабо натомість прокоментувала, що деякі домовленості, можливо, мали місце.

– Особисто в п’ятницю бачила, як і в сільський суд приходили. У Полтавській області є така практика, що так повинні вирішувати.

Нагадаємо, 17 вересня 2015 року Полтавський районний суд поновив Тетяну Жабо на посаді. Посадовці Полтавської обласної ради та Департаменту охорони здоров’я вирішили оскаржувати таке рішення. Апеляційний суд Полтавщини відхилив скаргу юристів й ухвалив залишити без змін рішення Полтавського райсуду.

Читайте також:
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
17 квітня, 19:06