Суд продовжив запобіжний захід скандальному депутату Полякову

УКРАЇНА
18.08.2017, 06:23
Суд продовжив запобіжний захід скандальному депутату Полякову

Солом’янський районний суд Києва я продовжив до 17 жовтня запобіжний захід народному депутату Максиму Полякову. Також суд зобов'язав Полякова утримуватись від спілкування з низкою осіб, які разом з ним проходять у справі. Про це повідомляє «Уніан».

Клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури суд задовольнив лише частково. Суд зобов'язав Полякова носити електронний браслет. Також депутат повинен здати всі закордонні паспорти у відповідні органи державної влади.

"Клопотання задовольнити частково. Продовжити на два місяці, до 17 жовтня 2017 року строк дії обов'язків, покладених при застосуванні запобіжного заходу у вигляді застави щодо підозрюваного Полякова Максима Анатолійовича", — суддя Олена Букіна

Депутата зобов’язали не відлучатися з Києва без дозволу слідчого, детектива, прокурора або суду, та повідомляти зазначені органи про зміну місця проживання чи місця роботи. Окрім цього, суд зобов'язав його утримуватися від спілкування із депутатом Бориславом Розенблатом та ще низкою осіб, що проходять у справі.

Полякова підозрюють в отриманні хабара (ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, що раніше депутат від «Народного фронту» Максим Поляков, під час судового засідння з обрання йому запобіжного заходу, назвав голодранцями всіх, хто не може придбати собі два іPhone.

Відділ моніторингу