Світова спільнота закликала Росію зупинити різню в Алеппо

СВІТ
04.10.2016, 07:18

У неділю, 2 жовтня, в 26 містах світу пройшли акції проти Росії, з вимогою зупинити російську різанину в Алеппо, повідомляє «Euronews» з посиланнями на місцеві ЗМІ.

Соцмережі були заповнені світлинами з різних куточків світу, де люди вийшли проти військових злочинів російської армії в Сирії.

Росія за свої дії в Сирії стає країною-ізгоєм, заявив глава МЗС Британії Борис Джонсон в інтерв'ю «The Sun». Він звинуватив Росію у військових злочинах в Сирії.

Світова спільнота закликала Росію зупинити різню в Алеппо_1

Світова спільнота закликала Росію зупинити різню в Алеппо_3

Світова спільнота закликала Росію зупинити різню в Алеппо_5

«Останній Бастіон» вважає своїм обов'язком на шпальтах видання звертати увагу на проблему розв’язання війни й терактів РФ проти інших країн. Наголошуємо, що чужої біди не буває (війна на Сході України тому доказ), і горе однієї держави є загальнолюдською трагедією. 

Армія РФ вбиває мирних сирійців фосфорними бомбами. Відео з тамтешнього ЗМІ


Читайте також:
Світ
Поліція з кийками розганяє акцію в Техаському університеті в Остіні.
10:32
Світ
Між США та Ізраїлем загострюється політична криза. Представники Демократичної партії (партії влади) тиснуть на режим у Тель-Авіві.
08:21
Світ
Довгий час фінляндці вірили, що зможуть утихомирити свого східного сусіда. Тепер Москва — знову ворог №1, як було раніше в історії...
06:01
Світ
Мусульманська громада традиційно вважається доволі закритим середовищем. Однак у закладах освіти Німеччини стан справ зовсім інший.
вчора, 12:37
Світ
Йдеться не лише про Польщу, а й про інші країни Заходу.
вчора, 09:40
Світ
Америка та Європа не просто можуть, але мають підготуватися до того, що буде відбуватися далі у війні. Україна не повинна бути самотньою.
23 квітня, 06:00