Світові чемпіони відкрили академію танцю в Полтаві

ПОЛТАВА
27.02.2017, 14:53
Світові чемпіони відкрили академію танцю в Полтаві

Аргентинському танго, сальсі, хастлу та іншим видам соціального танцю почав навчати полтавців Михайло Задирака, переможець Міжнародних спортивних чемпіонатів і змагань Федерації танцювального спорту. Танцівник відкрив першу в Полтаві академію, де передає магію танцю всім людям.

Світові чемпіони відкрили академію танцю в Полтаві _1

– Останнім часом соціальні танці набувають все більшої популярності. Вони – це прості і доступні варіанти бальних і інших популярних у всьому світі танців. У програму входять: повільний вальс, віденський вальс, танго, аргентинське танго, фокстрот, самба, румба, джайв, свінг, – розповів Задирака.

Своє рішення навчати новим для Полтави стилів танцю Задирака пояснює бажанням відкрити прекрасне в людях саме через емоції, закладені в рухах під час танцю.

Світові чемпіони відкрили академію танцю в Полтаві _3

– Красиве, принадне, неоднозначне і безперечно модне захоплення. Попри те, що суть цього поняття закладена в самій назві, мало хто знає, які танці відносяться до соціальних і що за таємничий принцип об'єднує їх. Насправді все просто. Як зрозуміло з самої назви, соціальний танець створений не лише заради мистецтва – це ще й відмінний засіб спілкування. Це не означає відсутності техніки на зайнятті, але докорінно міняє спрямованість старань.

У планах Михайла – організувати безкоштовний вечірній танцмайданчик для всіх охочих полтавців. 

Читайте також:
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00