Святкування Дня Незалежності у Полтаві: найяскравіші моменти (відео)

ПОЛТАВА
24.08.2019, 14:26

24 серпня у Полтаві пройшов ряд урочистостей із нагоди 28-ї річниці проголошення незалежності України.

О 9 годині розпочалося покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку.

О 10 годині в Парку «Перемога» провели забіг у вишиванках. Зі слів організаторів, ідею заходу запозичили у Києва. Надалі забіг стане традиційним.

Цей захід, вважають організатори, спрямований на популяризацію здорового способу життя і об’єднання різних спортивних спільнот Полтавщини. Умовою участі є вишиванка. Дистанція – 3 км.

Біля Полтавської ОДА проведено традиційний флешмоб «Живий тризуб». Учасники, більшість з яких були одягнуті у вишиванки, вишикувались у формі малого герба України. Цьогоріч акцію проводять вже в восьмий раз. Уперше зібралися в далекому 2012 році.

На цьому святкування Дня Незалежності не закінчились. Ввечері на полтавців та гостей міста чекають концерт та різноманітні розваги.

Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45