Такого Путина ви ще не бачили!

ПОЛТАВА
20.10.2014, 11:19
Такого Путина ви ще не бачили!

Як ми вже повідомляли, 17 жовтня у Полтавській галереї мистецтв у рамках проекту «Карлюка» відкрилася міжнародна виставка політичних карикатур. Вона складається з двох розділів. Перший – матеріали міжнародних конкурсів «Український вибір. Україна – Європейський Союз» та «Диявольська бензоколонка», що представлені роботами провідних карикатуристів світу. Це спільний проект херсонського літературного фестивалю «Гоголь – фентезі» (організатор Валерій Кругов) та полтавського творчого об’єднання «КАРЛЮКА».

Другий розділ експозиції - виставка шаржів на відомих українських політиків у рамках Арт-проекту «ІлЛЮСТРАЦІЯ монстрів» (політанатомічна карикатура), представлена роботами молодого українського майстра Вячеслава Казаневського (м. Києв) та відомого полтавського карикатуриста Михайла Шлафера. Це спільний проект київської галереї «Арт-МІНУС» та полтавського творчого об’єднання «КАРЛЮКА».

Сьогодні ми представляємо читачам роботи не лише переможців та дипломантів виставки, але й карикатури, які найбільше сподобалися журналістам «Останнього бастіону». Серед них більшість присвячена персоні російського президента Володимира Путіна, а авторами робіт є А.Зудін (Росія), Д.Ксіао (Китай), С.Кокарєв (Росія), З.Пашчако (Польща), В.Хаханов (Росія), Й.Прокоплієвич (Сербія), В.Левченко (Україна), А.Ардісоманді (Іран),

О.Кустовський (Україна), Ф.Марущак (Україна), М.Златковський (Росія), Л.Мадьяр (Польща), В.Голуб (Україна), Хухрікі (Росія), Г.Ханссон (Швеція), В.Курту (Німеччина),

Ж.Арбелдиз (Іспанія), О.Дубовський (Україна), Д.Поль (Австралія), О.Гуцол (Білорусь).

Віталій ДОЛИНСЬКИЙ


Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01