Театру допоможуть концертом

ПОЛТАВА
14.04.2014, 08:15
Театру допоможуть концертом

Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка запрошує полтавців на благодійний концерт із метою збору коштів на ремонт сцени Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені М. В. Гоголя, яка постраждала внаслідок пожежі 25 березня 2014 року.

У концерті візьмуть участь провідні актори театру народний артист України Василь Голуб та заслужена артистка України Маргарита Томм, окремі солісти та художні колективи педагогічного університету, Полтавського музичного училища імені М. В. Лисенка, учні та викладачі Полтавської дитячої музичної школи № 1 імені П. І. Майбороди.

Концерт відбудеться 16 квітня 2014 р. о 1800 у великій залі педагогічного університету (вул. Остроградського, 2).

Довідки за телефоном: 050 813-72-95.

Допоможімо нашому театру разом!

Читайте також:
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
17 квітня, 19:06