"Темні" перевізники в Полтаві

ПОЛТАВА
18.09.2015, 08:49
"Темні" перевізники в Полтаві

До нашої редакції надійшла скарга від полтавців на адресу одного з міських рейсових маршрутів, що виявився "темним".

Автобус (без номеру маршруту з надписом «Кольцевой через Южный вокзал», держномер ВІ 4311 АА), їхав украй повільно, не дотримуючись і приблизного графіку руху, мабуть, для того, щоб зібрати якомога більше пасажирів, що врешті-решт обурило людей, які запізнювалися на роботу.

Невдоволені водійською халатністю громадяни підійшли до кермувальника та кондуктора й попросили показати копію рішення міської ради на право перевезення пасажирів. Проте людям було відмовлено через відсутність цих документів у рейсового автобуса.

Кондуктор почала телефонувати до невідомої жінки, нібито, господаря, щоби та врегулювала питання. Люди відмовилися спілкуватися з невідомою особою та повідомили про незаконність нелегальних перевезень. На що отримали обіцянку водія та кондуктора з’їхати з маршруту, щойно вони довезуть людей до кінцевого пункту призначення.

Чи виконали вони обіцяне, ми невдовзі перевіримо. Як разом із громадськими активістами перевіримо, чи мають ліцензію на перевезення інші автобуси й маршрутні таксі. Якщо міській владі байдуже на безпеку пасажирів, а це десятки тисяч людей щодня, і вона приховує факти нелегальних рейсів на маршрутах, ми візьмемо справу під контроль громади і змусимо як перевізників, так і міську владу дотримуватися законів і надавати нам якісні послуги, за які ми платимо немалі гроші. 


Читайте також:
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23