Тимошенко назвала Гройсмана "пупиришкою, яка гучно лопається"

ПОЛТАВА
17.04.2017, 21:40

Голова фракції "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" у Верховній Раді Юлія Тимошенко відповіла на слова прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, котрий запропонував віддати її РФ замість грошей за газ.

Тимошенко порівняла Гройсмана з "упаковочною плівкою з пупиришками", про це вона сказала в ефірі телеканалу ZIK.

"Такими висловлюваннями Гройсман нагадує упаковочну плівку з пупиришками... Діти, коли хочуть погратися, давлять ці пупиришки, вони лопаються гучно. От для мене це образ Гройсмана. Це така пупиришка, на яку можна натиснути, вона вибухає і на цьому все", – сказала Тимошенко.

"На жаль, у нас немає самостійного прем'єр-міністра. У нас є тінь президента - прем'єр-міністр Гройсман, який виконує всі його забаганки", – зазначила Тимошенко.

Нагадаємо, що 11 квітня під час прес-конференції Гройсман пожартував, що у разі, якщо Стокгольмський арбітраж винесе рішення не на користь НАК "Нафтогаз" за позовом "Нафтогазу" до "Газпрому" Російської Федерації за контрактом на закупівлю газу, доведеться замість грошей передати в Росію Юлію Тимошенко. А у лютому Гройсман назвав Тимошенко "мамою корупції".


Читайте також:
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
17 квітня, 19:06
Полтава
Чиновники та депутати вирішили не чекати на завершення війни проти РФ, а роздерибанити надра тут і зараз. Громаду ж ніхто, звісно, не питав.
17 квітня, 12:23