Торговець киснем або Коперфільд по-полтавськи

ПОЛТАВА
13.07.2015, 14:13
Торговець киснем або Коперфільд по-полтавськи

Незалежно від політичних чи інших подій в Україні, «Останній бастіон» не зупиниться в своїй боротьбі за очищення суспільства, в першу чергу, від високо-та-не-зовсім-посадових корупціонерів – можновладців, «кровосісів» на тлі народу та держави, таких собі «ОстапоБендерів» сучасності.

Кожен опублікований матеріал буде доведений до логічного завершення – суду над корупціонером.

Раніше «Останній Бастіон» писав, як «клан» полтавських рятувальників батька і сина Горбенків, руками підлеглих інспекторів, загнав кілька сотень підприємств області на обслуговування сигналізацій до своєї фірми «Пожежне спостерігання». Зверталася увага наших читачів і дописувачів на смертельні небезпеки для громадян від бізнесових дій «клану заробітчан» й 04.03.2015 в матеріалі «Пожежна безпека від «клану Горбенків» смертельно небезпечна для життя та здоров’я жителів Полтавщини» (http://bastion.tv/news/pozhezhna-bezpeka-vid-klanu-gorbenkiv-smertelno-nebezpechna-dlya-zhittya-ta-zdorovya-zhiteliv-poltavshini/).

Журналістське розслідування триває, на сьогодні з декількох об’єктів спостерігання “клану Горбенків», керівники яких переглядають наші сторінки, надійшли копії «Договорів на послуги з пожежного спостерігання», де ТОВ «Пожежне спостерігання» іменоване в договорі Компанія за немаленькі кошти (300-500 грн. для невеликих об’єктів, та до 10 тисяч грн. з великих підприємств) фактично продає повітря, бо зобов’язується за кошти власника об’єкта:

Торговець киснем або Коперфільд по-полтавськи_1

   Цікаво, за що всі «спостерігаємі» об’єкти втрачають з таким трудом зароблені кошти, якщо «ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ПУЛЬТА ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ» ВЗАГАЛІ НЕ ІСНУЄ і НІКОЛИ НЕ ІСНУВАЛО? В ПІДРОЗДІЛАХ ДЕРЖАВНОЇ ПОЖЕЖНОЇ СЛУЖБИ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ НІКОЛИ НЕ БУЛО І НЕМАЄ АПАРАТУРИ ДЛЯ ПРИЙОМУ БУДЬ-ЯКИХ СИГНАЛІВ ВІД «ПОЖЕЖНОГО СПОСТЕРІГАННЯ».

«Останньому бастіону» достеменно відомо, що державна пожежна охорона жодної копійки від здирницького бізнесу «клану Горбенків» не отримує, все йде на збільшення статків родини, придбання елітних автомобілів та маєтків, придбання посад для «виконавця корупційних схем» - рідного сина, полковника цивільного захисту Горбенка Олега.

Цікавим також є ще той факт, що мати Олега Горбенка, яку поспішно вивели з засновників фірми та замінили іншим родичем продовжує керувати ТОВ «Пожежне спостерігання» та підписувати договори на надання послуг з пожежного спостерігання замість «зіц-директора». 

Торговець киснем або Коперфільд по-полтавськи_3 Торговець киснем або Коперфільд по-полтавськи_5

Залишається відкритим питання до МВС, СБУ, Прокуратури, ДСНС України, Антимонопольного комітету України та інших причетних та зацікавлених, коли Ви звернете увагу на конфлікт інтересів та ці побори в Полтавській області????

Представляємо на огляд читачів примірник угоди з «реалізації повітря»:

Торговець киснем або Коперфільд по-полтавськи_7

Торговець киснем або Коперфільд по-полтавськи_9

Торговець киснем або Коперфільд по-полтавськи_11 8

Торговець киснем або Коперфільд по-полтавськи_13


Читайте також:
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18