«Торгує газолін, наркоту. З таким начальником поліції ніхто не хоче працювать» – Масюк прокоментував роботу Беха

ПОЛТАВА
16.08.2017, 10:35

Громадськість незадоволена роботою поліції Полтавської області. Останнім часом з боку полтавців і ЗМІ лунає все більше критичних висловлювань у бік керівництва ГУ НП Полтавщини. Обурення викликає загострення кримінальної ситуації в Полтаві, небачений розмах розкрадання надр і газоконденсату в районах. Відомий полтавський викривач Олександр Масюк дав свою оцінку ситуації з поліцією.

– З таким начальником УВД (ГУ НП – ред.) ніхто не хоче працювать. Газолін торгує, наркоту. Лове корупціонерів, гроші йому в карман ідуть, – говорить Масюк.

Олександр не поділяє рішення президента підвищити Беха до генерала.

– Йому, во-первих, дали генерала. Наскільки відомо, Беху буде висунута підозра, – каже він.

Масюк зазначає, що агресивно ставиться до роботи заступника Беха, начальника слідчого відділу Сергія Чижа. За словами члена «Самооборони Майдану», Чиж поводить себе «не хорошо», покриваючи злочини, вину за які перекладає на прокуратуру. Таку практику Чиж нібито вів ще з часів роботи в Карлівському райвідділі міліції.

– Громада Карлівки розказувала мені, що коли воно було в Карлівці, воно не доводило справи до суду, – Масюк.

Раніше Масюк заявляв, що психічнохворого Сергія Чередніченка вигнали з міського «БПП» саме через шизофренію. Викривач також погодився очолити «Антикорупційних Рух» Міхеїла Саакашвілі на Полтавщині після участі на його форумі в Полтаві.

Громадська рада при НАЗК вже висловила підозру в корупції начальнику ГУ НП у Полтавській області Олегу Беху. У своїй декларації він подав неправдиву інформацію.

Читайте також:
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18