Трамп погрожує виходом США із СОТ

СВІТ
14.08.2019, 06:20
Трамп погрожує виходом США із СОТ

Національні інтереси важливіші за порожні гасла «вільної торгівлі». Президент США Дональд Трамп пригрозив, що Вашингтон може вийти зі складу Світової організації торгівлі (СОТ).

Відповідну заяву президент США зробив під час виступу перед робітниками нафтохімічного комплексу британсько-голландського концерну Shell в місті Монака (штат Пенсильванія), передає УНІАН.

Невдоволення президента США неодноразово викликав статус країни, що розвивається, яким у СОТ володіє Китай.

«Ми вийдемо, якщо будемо змушені зробити це. Ми знаємо, що вони роками обманювали нас, і більше подібне не повториться», – заявив американський президент. 

Читайте також:
Світ
Поліція з кийками розганяє акцію в Техаському університеті в Остіні.
10:32
Світ
Між США та Ізраїлем загострюється політична криза. Представники Демократичної партії (партії влади) тиснуть на режим у Тель-Авіві.
08:21
Світ
Довгий час фінляндці вірили, що зможуть утихомирити свого східного сусіда. Тепер Москва — знову ворог №1, як було раніше в історії...
06:01
Світ
Мусульманська громада традиційно вважається доволі закритим середовищем. Однак у закладах освіти Німеччини стан справ зовсім інший.
вчора, 12:37
Світ
Йдеться не лише про Польщу, а й про інші країни Заходу.
вчора, 09:40
Світ
Америка та Європа не просто можуть, але мають підготуватися до того, що буде відбуватися далі у війні. Україна не повинна бути самотньою.
23 квітня, 06:00