Трамп призначив радником з економіки свого недавнього критика Маска

СВІТ
15.12.2016, 14:52
Трамп призначив радником з економіки свого недавнього критика Маска

Дональд Трамп заявив, що засновник компанії SpaceX Ілон Маск увійде до складу його радників із економіки. Про це повідомляється на сайті штабу обраного президента.

Маск долучився до Президентського форуму зі стратегії і політики – групи з 16 найбільш успішних і шанованих підприємців США, які будуть консультувати Трампа з питань, пов'язаних з економічним зростанням, створенням нових робочих місць та підвищенням продуктивності праці.

Разом з Маском членами Форуму стануть також співзасновник Uber Тревіс Каланік і голова ради директорів PepsiCo Індра Нуйі.

Раніше повідомлялося, що очолить Форум Стівен Шварцман, керівник інвестиційної компанії Blackstone Group. Форум створюється для того, щоб покінчити з зайвою бюрократією: його члени зможуть спілкуватися з Трампом безпосередньо.

Під час виборчої кампанії Трампа Ілон Маск виступав з різкою критикою кандидата від республіканців. Зокрема, за чотири дні до виборів він заявив: «Трамп – неправильний хлопець. Він не володіє тими якостями, які потрібні зараз Штатам».


Читайте також:
Світ
Мусульманська громада традиційно вважається доволі закритим середовищем. Однак у закладах освіти Німеччини стан справ зовсім інший.
12:37
Світ
Йдеться не лише про Польщу, а й про інші країни Заходу.
09:40
Світ
Америка та Європа не просто можуть, але мають підготуватися до того, що буде відбуватися далі у війні. Україна не повинна бути самотньою.
вчора, 06:00
Світ
Влада Польщі готова піти на розміщення на своїй території американської ядерної зброї.
22 квітня, 16:12
Світ
США можуть вперше запровадити санкції проти підрозділу ЦАХАЛу
22 квітня, 09:25
Світ
Країна-загарбник продовжує втрачати населення внаслідок природних втрат. І це відбувається без урахування втрат на полі бою в Україні.
22 квітня, 08:23