У 22 рази більше вже горіли полтавські ліси цього року, ніж минулого

ПОЛТАВА
29.05.2017, 09:21
У 22 рази більше вже горіли полтавські ліси цього року, ніж минулого

Із початку 2017 року на Полтавщині сталося 22 пожежі в лісових масивах. Такі дані наводять в управлінні цивільного захисту Полтавської облдержадміністрації.

У порівнянні з минулим роком у нашій області значно зросла кількість лісових пожеж. Остання сталася в Полтавському районі. Лісництва ліквідовували ці загоряння власними силами, але така тенденція викликає занепокоєння.

Наприклад, за минулий рік із січня по травень в управлінні зафіксували лише одну пожежу в лісах Полтавщини.

Нагадаємо, під Полтавою вчергове палає Макухівське сміттєзвалище. По прибуттю на виклик вогнеборцям довго не вдавалося загасити полум’я, а по завершенню над сміттєзвалищем піднявся сильний дим, через який мешканці Макухівки довго скаржилися на сильний сморід.

Пожежу вдалося ліквідувати лише через 10 годин після повідомлення про спалахи на смітнику. Наразі роботи по гасінню продовжуються. Травмованих та загиблих немає. Причину пожежі встановлюють.

Віктор Карпенко


Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27