​У Диканьці поліція закрила незаконний гральний заклад

ПОЛТАВА
24.04.2017, 13:30
​У Диканьці поліція закрила незаконний гральний заклад

Працівники поліції у Диканьці провели обшук та припинили діяльність закладу, в якому під прикриттям комп’ютерного клубу надавалися послуги у сфері забороненого грального бізнесу.

Як повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Полтавській області, під час обшуку правоохоронці вилучили гральне обладнання та документацію тощо. Зокрема, йдеться про 8 моніторів, 8 системних блоків, 8 комп’ютерних клавіатур, 8 комп’ютерних столів та 1 ноутбук. Усю техніку направили на експертизу.

За фактом надання послуг в сфері грального бізнесу відкриті кримінальні провадження. Організаторам незаконної діяльності загрожує штраф від 10 до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 16 до 64 млн. грн.) та конфіскація грального обладнання.


Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45