У Гватемалі місцеві жителі спалили заживо мера міста

СВІТ
21.04.2017, 06:40
У Гватемалі місцеві жителі спалили заживо мера міста

У Гватемалі стався надзвичайний випадок жорстокої розправи над чиновником невеликого містечка Консепсьон. Розгнівні містяни побили 43-річного градоначальника Базиліо Хуракана, облили бензином і підпалили. Про це інформує BBC News.

Повідомляється, що місцеві жителі, які брали участь в розправі, запідозрили політика в організації нападу на Лоренцо Секека, який звинуватив мера у фальсифікації і зажадав почати розслідування можливої корупції.

Напад на Базиліо Хуракана стався тоді, коли автомобілю, в якому знаходився мер Консепсьону разом зі своєю сім'єю, перегородив шлях інший транспортний засіб, з якого невідомі відкрили вогонь по політикові. В результаті 17-річна донька і 16-річна племінниця Хуракана померли від отриманих поранень, а сам градоначальник і четверо інших його родичів були поранені. Після цього на мера напав розгніваний натовп. Прибулі на місце поліцейські не встигли врятувати політика.

Варто зазначити, що в Гватемалі дуже високий рівень злочинності. Згідно зі статистичними даними торік в цій невеликій країні, в середньому відбувалося 15,5 вбивств на день.

За матеіралами http://www.gorod.lv 


Читайте також:
Світ
Пхеньян допомагає Москві коїти геноцид українців, надаючи різне озброєння. Своєю чергою, Сеул готовий надавати все необхідне Києву.
вчора, 19:45
Світ
Там чудово розуміють загрози, які несуть дрони для класичної армії вчорашнього дня.
вчора, 17:56
Світ
Юдеї та мусульмани мають у своїх релігіях дивну звичку вбивати червоне теля. Все для того, щоби умилостивити Господа, але не тільки...
26 березня, 12:27
Світ
Третю добу поспіль тривають запеклі бої за медичний комплекс Аш-Шифа. Командування ЦАХАЛ вперто вірить, що знищує терористів ХАМАС.
25 березня, 19:13
Світ
«ЗА» проголосувало 14 членів Ради безпеки із 15, США – утрималися.
25 березня, 18:07