У Кобеляках заборонили вивозити відходи на закрите лісове звалище

ПОЛТАВА
17.09.2019, 07:20
У Кобеляках заборонили вивозити відходи на закрите лісове звалище

Кобеляцька міська рада прийняла рішення закрити місцеве сміттєзвалище. Про це повідомляють журналісти видання "Ехо".

Зазначається, що підприємству «Водоканал+», котре займається утилізацією побутових відходів у Кобеляках, заборонили транспортувати їх до звалища на вулиці Покровській. Станом на сьогодні в’їзд на смітник перекритий шлагбаумом, а про заборону викидання сміття попереджає відповідний знак.

Водночас на нещодавно облаштоване звалище «Лісове» також обмежено доступ. Міська влада не коментує, чому зараз завезти відходи на його територію не можуть ні комунальники, ні громадяни.

Читайте також:
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
вчора, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
вчора, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36
Полтава
Комунальна мафія Полтаватеплоенерго в змові із суддівською мафією продовжує тероризувати споживачів.
20 квітня, 15:35