У Кременчуці дівчина зірвалася з висоти, спускаючись до друзів на простирадлах

ПОЛТАВА
08.07.2014, 07:29
У Кременчуці дівчина зірвалася з висоти, спускаючись до друзів на простирадлах

6 липня в Автозаводському районі Кременчука 14-річна дівчина впала з висоти 4 поверху, намагаючись спустися до друзів на зв`язаних простирадлах.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю УМВС в Полтавській області.

«Повідомлення про госпіталізацію до реанімації місцевої дитячої лікарні надійшло до правоохоронців близько 3.00 години ночі. Медпрацівники повідомили про те, що 14-річна дівчина отримала травми характерні при падінні з висоти. Попередній діагноз потерпілої – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закритий перелом лівого стегна та численні забої тіла. Стан дівчини лікарі оцінюють як тяжкий»,- сказано в повідомленні.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події встановила, що у дівчини виник конфлікт з батьками. Вони не відпустили її на прогулянку з друзями. Усупереч забороні, дівчина відчинила балкон та намагалася на простирадлах спуститися з 5-го поверху. Проте між 4-им та 3-ім поверхами вона зірвалася вниз. За даним фактом правоохоронці проводять додаткову перевірку.


Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01