У Кременчуці почали готуватися до новорічних свят

ПОЛТАВА
13.11.2019, 07:18
У Кременчуці почали готуватися до новорічних свят

Комунальні служби Кременчука розпочали монтувати освітлювальні гірлянди до новорічних свят.

Про це інформує сайт Кременчуцької міської ради. Станом на ранок 13 листопада святкові прикраси розвішено на деревах центральної алеї скверу імені Олега Бабаєва.

До кінця поточного місяця комунальні служби також мають завершити встановлення світлодіодного водограю. Він перетвориться у привабливий зимовий арт-об’єкт.

Читайте також:
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00