У Кременчуці вже друга дитина випала з вікна багатоповерхівки

ПОЛТАВА
21.07.2014, 07:35
У Кременчуці вже друга дитина випала з вікна багатоповерхівки

У суботу, 19 липня, у Кременчуці в Автозаводському районі випала дитина з вікна четвертого поверху.

Дворічний хлопчик був направлений до реанімаційного відділення дитячої лікарні міста. Після падіння з вікна, дитині поставили діагноз – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закритий перелом правого стегна, забій правої нирки. Стан здоров’я хлопчика тяжкий. Та станом на сьогодні, стан дитини потрохи стабілізується.

За словами начальника сектору зв’язків зі ЗМІ Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області Рибалко Світлани Петрівни, причиною нещасного випадку став недогляд батьків. Дитина обіперлася об москітну сітку і випала.

Нагадаємо, що 6 липня в Автозаводському районі Кременчука 14-річна дівчина випала з вікна четвертого поверху. Вона намагалася спуститися до друзів на зв’язаних простирадлах.


Читайте також:
Полтава
Чиновники вирішили перейти на новий рівень самопіару, згадавши про природу. Скільки на це витрачено коштів платників податків — невідомо.
12:30
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00