У Кременчуцькому районі міліціонери викрили чоловіка, котрий вдома зберігав боєприпаси

ПОЛТАВА
12.02.2015, 08:57
У Кременчуцькому районі міліціонери викрили чоловіка, котрий вдома зберігав боєприпаси

Днями працівники Кременчуцького райвідділу міліції в селі Салівка в будинку 52-річного чоловіка виявили гранату з запалом та 12 набоїв до стрілецької зброї, передає УМВС України в Полтавській області.

«Гранату та патрони було вилучено та направлено до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Полтавській області для проведення експертизи», - говорить начальник Кременчуцького районного відділу міліції Олександр Мартиш.

Наразі по даному факту слідчі розпочали кримінальне провадження. За незаконне зберігання зброї чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27