У Манафорта виявили 60-мільйонний бізнес із російським олігархом

СВІТ
14.10.2017, 08:09
У Манафорта виявили 60-мільйонний бізнес із російським олігархом

Колишній менеджер президентської кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт має багатомільйонні фінансові зв’язки – набагато більші, ніж вважалося раніше – з наближеним до Кремля російським олігархом Олегом Дерипаскою.

Про це йдеться в розслідуванні американського телеканалу NBC News.

«Розслідування NBC News виявило, що $26 млн перейшли з рук в руки у вигляді позики між компанією, пов’язаною з Манафортом та олігархом Олегом Дерипаскою, мільярдером, який має тісні зв’язки з Кремлем», – йдеться в матеріалі.

Телеканал ознайомився з фінансовими звітами, поданими компаніями на Кіпрі та на Кайманових островах, згідно з якими стало відомо про загальну суму бізнес-операцій, яка сягає $60 млн за останні десять років.

Нагадаємо, Пол Манафорт був причетний до президентської кампанії проросійського ставленика в Україні Віктора Януковича. Під час президентської кампанії Трампа в 2016 році були оприлюднені звіти з «чорної бухгалтерії» Партії регіонів, згідно з якими Манафорт отримав мільйонні суми та приховав їх від податкової.

Він був змушений піти з президентської кампанії Трампа, і зараз є одним із центральних фігурантів розслідування ФБР щодо втручання Росії у президентські вибори в США. 

Читайте також:
Світ
Нащадки поневоленого московитами у XIX столітті кавказького народу мають нагоду повстати проти окупантів. Чи скористаються вони шансом?
17 квітня, 14:45
Світ
У 16 квітня Парламентська асамблея Ради Європи розгляне питання про прийняття Косово до складу організації.
16 квітня, 11:43
Світ
Ганну Ґутьєррес визнали винною в ненавмисному вбивстві українки Галини Гатчинс у жовтні 2021 року.
16 квітня, 11:28
Світ
Поки адепт культурмарксизму з Арґентини на посаді Папи Римського закликає українців здійняти білий прапор, його підлеглі почали каятися.
14 квітня, 17:21
Світ
Сіоністське лобі на берегах Потомаку знову активізувалося. Військово-релігійний режим аятол напередодні вночі завдав потужного удару.
14 квітня, 15:03
Світ
На вулицях Будапешта знову з'явилися патрулі комуністичних поліцаїв. Їх цілеспрямовано завезли із КНР для нагляду за китайцями.
14 квітня, 12:45