У Пирятинському районі селянам припинено подачу газу через ремонтні роботи

ПОЛТАВА
09.09.2019, 09:48
У Пирятинському районі селянам припинено подачу газу через ремонтні роботи

Районна дільниця підприємства «Лубнигаз» повідомила споживачів про здійснення планового ремонтну на підвідному газопроводі високого тиску до міста Пирятин.

Відповідне оголошення оприлюднено на сайті міської ради. Зазначається, що з 6:00 11 вересня до 15:00 12 вересня газопостачання буде припинено для мешканців Пирятина, Калинового Мосту, Верхоярівки, Заріччя і Замостище.

Наголошено, що пуск блакитного палива можливий раніше зазначеного терміну без попередження. Тому чиновники Пирятинської міськради застерігають громадян перекрити на вказаний проміжок часу крани на опусках і на газових приладах.

Читайте також:
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27