У Полтаві горів театр імені М.Гоголя

ПОЛТАВА
25.03.2014, 13:21
У Полтаві горів театр імені М.Гоголя

Кілька годин тому центр міста наповнили звуки сирен пожежних автомобілів. Всі вони мчали в одному напрямку – до Полтавського академічного музично-драматичного театру ім. М.В.Гоголя, де сталася пожежа. Вона виникла на сцені, тож пожежникам немало довелося потрудитися, аби загасити вогонь всередині приміщення. Ситуацію ускладнювало сильне задимлення, але зрештою одразу чотири пожежні розрахунки із завданням справилися.

За попередньою версією, трапилося замикання електропроводки, загорілася куліса і пішло-поїхало. Вогнем фактично знищено і декорації та сценічне обладнання.Про збитки говорити зарано, але, зрозуміло, що вони будуть значними. Тим паче, що саме приміщення театру «провонялося»  горілою синтетикою, а цей запах вивести доволі важко.

За злою іронією долі пожежа трапилася якраз напередодні Міжнародного дня театру, який відзначається 27 березня. Саме до нього й готувалися нині гоголівці…

Читайте також:
Полтава
Чиновники вирішили перейти на новий рівень самопіару, згадавши про природу. Скільки на це витрачено коштів платників податків — невідомо.
12:30
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00