У Полтаві знову «Карлюка»!

ПОЛТАВА
31.03.2014, 09:30
У Полтаві знову «Карлюка»!

Завтра , 1 квітня, в Полтавській галереї мистецтв ( Фрунзе , 5 . ) Вже традиційно відкриється 14 -а Міжнародна виставка карикатур « Карлюка - 2014 ». В експозиції представлені наступні розділи : роботи Всеукраїнського конкурсу « Небезпечна : корупція ! » , Проект « Картунбанк.ру » , персональні виставки «Політична карикатура Михайла Златковського » та « Закони життя Івана Анчукова ».

На виставці- презентації проекту « Картунбанк.ру » зібрані воєдино 67 кращих творів сучасних карикатуристів і художників з країн СНД , що працюють в жанрі іронічної та гумористичної графіки , живопису та колажу. Організатор Всеукраїнського конкурсу « Небезпечна : корупція ! » Костянтин Казанчев надав 70 конкурсних робіт , які виконані на високому професійному рівні і з незмінним почуттям гумору.

А персональні виставки всесвітньо відомих російських ілюстраторів , графіків і художників - карикатуристів Михайла Златковского та Івана Анчукова дозволяють гідно оцінити багатогранність таланту цих художників і отримати задоволення при огляді їх графіки. Організатори виставки запрошують полтавців та гостей міста відвідати виставку карикатур , на якій можна побачити , що думають люди, що живуть в різних країнах , посміятися над собою і отримати при цьому великий заряд бадьорості та доброти.

Виставка відкриється о 16.00 і працюватиме до 20 квітня.

Читайте також:
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
вчора, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
вчора, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36