У Полтаві поліція покриває забудовника, який віджимає сусідню територію

ПОЛТАВА
12.06.2017, 09:17
У Полтаві поліція покриває забудовника, який віджимає сусідню територію

Компанія «Новос Девелопмент», що добудовує ЖК «Кадетський» у центрі Полтави, почала незаконно зносити огорожу сусіднього будинку під наглядом поліції. Робітники «Новос Девелопмент», які незабаром здаватимуть в експлуатацію багатоповерхівку по вул. Ляхова, 10, сьогодні демонтували огорожу будинку по вул. Ляхова, 12А. Мешканці постраждалого будинку викликали поліцію, однак та не зупинила дій забудовника.

У Полтаві поліція покриває забудовника, який віджимає сусідню територію_1

Керівник ОСББ Ляхова, 12А, Геннадій Бурлака зазначив, що на виклик працівники поліції приїхали, але діям робітників, що зносили огорожу, не перешкоджали. Аргументували це тим, що «не можуть вплинути на забудовника».

Видання пов’язує такі дії правоохоронців із продовженням тиску на головного редактора Геннадія Сікалова, який мешкає в будинку по Ляхова, 12А. У 2015 році правоохоронці вже прикривали забудовника, коли той намагався залишити жильців будинку по Ляхова, 12А, без прибудинкової території.

У Полтаві поліція покриває забудовника, який віджимає сусідню територію_3

Зазначимо, мешканці будинку по Ляхова, 12А, мають 2 рішення суду, якими визнано заборону забудови й втручання на їх прибудинкову територію.

Раніше видання повідомляло, що поліція своєю бездіяльністю в розслідуванні кримінальних справ провокує новий кривавий конфлікт у центрі Полтави. 


Читайте також:
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
17 квітня, 19:06