У Полтаві проїзд у автобусах здорожчає до 3 гривень

ПОЛТАВА
09.07.2014, 09:06
У Полтаві проїзд у автобусах здорожчає до 3 гривень

У місті проїзд підвищиться до 3 гривень у маршрутках та автобусах. Антимонопольний комітет погодив порядок введення рішення виконкому Полтавської міської ради «Про встановлення тарифів у пасажирському транспорті м. Полтава» щодо підняття вартості проїзду в місті.

Про це повідомив голова Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Володимир Оніщенко.

«Нам донесли відповідні документи, які ми опрацювали. Тариф економічно обґрунтований. До того ж зросла вартість пального майже на 60%. Я порадив краще звертати увагу на кількість та якість транспорту. Як на мене, потрібно скоротити кількість маршруток», - говорить Володимир Оніщенко.

Нагадаємо, що у Кременчуці з 26 червня проїзд в маршрутках подорожчав на 50 копійок – до 3 гривень, а в автобусах тариф виріс з 1,75 до 2 гривень.


Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01