У Полтаві встановили тимчасовий меморіал Героям Майдану

ПОЛТАВА
01.08.2014, 11:04
У Полтаві встановили тимчасовий меморіал Героям Майдану

У четвер, 31 липня, у Полтаві встановили тимчасовий меморіал Героям Майдану. Пам’ятний знак поставили навпроти будівлі Обласної держадміністрації, де раніше розміщувався намет майданівців по вул. Жовтневій.

Гроші на створення монументу зібрали небайдужі полтавські підприємці та волонтери. Вартість пам’ятника становить близько 8 тисяч гривень.

На монументі на дальньому фоні зображені події, які відбувалися на Київському Майдані, головними на цьому зображенні є Герої Небесної Сотні. Фото чотирьох полтавців, які загинули в лютому на Майдані, винесені на передній план.

Творці меморіалу ставили собі за мету цим пам’ятником увіковічити пам'ять про тих, хто боровся за нашу державу. Ця тимчасова споруда повинна нагадувати полтавським чиновникам, за що загинули ці люди і, якщо буде потрібно, то майданівці знову продовжать розпочате.


Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01