У Полтавському ГУНП закуплять миючих засобів на суму близько 100 тис грн

ПОЛТАВА
18.10.2019, 08:13

Підтримка чистоти у кабінетах правоохоронних органів не така дешева, як могло здатися на перший погляд.

На закупівлю миючих та чистячих засобів у Головному управлінні Нацполіції у Полтавській області витратять 95 998 грн. Хоч спершу хотіли витратити майже вдвічі більше – 177 200 грн. Відповідні торги завершилися 17 жовтня. Станом на 18 жовтня договір очікує на підписання.

Тендер під назвою «Закупівля Продукція для чищення, від Головне управління Національної поліції в Полтавській області» було оголошено на початку жовтня.

Пропозиції приймалися з 10 по 16 жовтня.

Спершу у ГУНП у Полтавській області були готові заплатити за миючі засобі 177 200 грн. Але учасники торгів суттєво знизили вартість.

У підсумку переможцем торгів стало Товариство з обмеженою відповідальністю «МЕГА СЕРВІС Україна». Його товари обійдуться ГУНП в 95 998 грн.

Згідно з публічною інформацією уповноваженою особою ТОВ «МЕГА СЕРВІС Україна» є Чепурко Сергій Григорович.

Що стосується предмету закупівлі, то він охоплює широкий діапазон засобів для миття та чищення.


Читайте також:
Полтава
Чиновники вирішили перейти на новий рівень самопіару, згадавши про природу. Скільки на це витрачено коштів платників податків — невідомо.
12:30
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00