У зв’язку з ремонтними роботами у Полтаві планують перекриття вулиці

ПОЛТАВА
09.07.2019, 04:58
У зв’язку з ремонтними роботами у Полтаві планують перекриття вулиці

У Полтаві планують тимчасово перекрити рух транспорту на ділянці від перехрестя вулиць О. Гончара – Пушкарівська до вулиці Пушкарівської, 14. Причиною для перекриття є облаштування зливової каналізації.

Відповідний проект рішення винесений засідання виконкому Полтавської міської ради 10 липня. Документ опублікований на сайті міськради, повідомляють «Новини Полтавщини».

Зливову каналізацію приводитимуть до ладу від вулиці О. Гончара до будинку №14 по вулиці Пушкарівська. 

Читайте також:
Полтава
Неповнолітній житель Лубенського району зник безвісти ще 14 квітня. Парубок рибалив на березі річки Сула неподалік села Мусіївка.
вчора, 21:49
Полтава
У березні 2023 року він оформив собі службове відрядження до Республіки Польща та під виглядом робочої поїздки виїхав за межі України.
вчора, 15:45
Полтава
Фахівці обстежили ділянку проєктування поблизу бази відпочинку «Зóрі». Об'єкт розташований в Омельницькій громаді Кременчуцького району.
вчора, 14:45
Полтава
Підрозділи фронтовиків щотижня отримують від тиловиків як слова вдячності, так і надійну підтримку. Разом — до спільної перемоги!
вчора, 08:12
Полтава
Вшанування пам'яті захисників важливе для плекання патріотизму у прийдешніх поколінь. Люди мають знати імена тих, хто поліг за нашу свободу.
15 квітня, 19:17
Полтава
Наш земляк поліг смертю хоробрих під час виконання бойового завдання у селі Урожайне на Донеччині. Незламному героєві було 44 роки.
15 квітня, 14:56