​Убивство як наслідок пияцтва

ПОЛТАВА
27.04.2017, 21:34
​Убивство як наслідок пияцтва

Безробіття – безгрошів’я – неробство - пияцтво – злочин. На жаль, дуже часто саме за такою схемою розвивається ситуація в українських селах, які набагато більше, ніж міста, потерпають від того, що там немає роботи. І полтавські не виняток. Втрачається сенс життя, руйнуються соціальні зв’язки. Чимало чоловіків відчай топлять у чарці.

Ось і в селі Матяшівка Лубенського району 25 квітня сталося жорстоке вбивство. Причому, ні вбивця, ні свідки не відразу це зрозуміли.

​Убивство як наслідок пияцтва_1

Просто один дебело підігрітий горілкою 33-річний односелець під час гуртового вживання оковитої віддухопелив іншого нетверезого 61-річного сусіда за те, що останній напередодні нібито грубо відізвався про його батька. Розпиття алкоголю продовжили й поснули. І тільки на ранок зрозуміли, що побитий пенсіонер помер.

Експерти, що робили розтин тіла загиблого, були вражені жорстокістю, з якою вбивство було скоєне. На тілі майже не залишилось цілого місця, ребра були проламані, що свідчить про те, що по тілу стрибали ногами, обличчя перетворилось на суцільне місиво, в пориві гніву вбивця навіть розірвав щоку своєї жертви.

Затриманого, який, до речі, свого часу вже відсидів строк за вбивство, доставили до Лубенського відділку поліції, але він не розумів, навіщо його сюди привезли.

​Убивство як наслідок пияцтва_3

За словами начальника Лубенського РВ Нацполіції Володимира Федана, за повторне скоєння вбивства 33-річному чоловікові загрожує від десяти до п'ятнадцяти років тюрми або довічне ув’язнення. Йому обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Наразі вбивства на побутовому ґрунті в результаті раптово виниклих неприязних відносин, та ще й в стані алкогольного сп’яніння, є найпоширенішими на теренах нашого краю.

Олександр Назарець, журналіст

м.Лубни


Читайте також:
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18