Україна і Грузія потребують допомоги для боротьби з російською агресією

СВІТ
24.10.2019, 12:20
Україна і Грузія потребують допомоги для боротьби з російською агресією

Конґресмен від штату Массачусетс Вільям Кітінґ виступив із заявою про невідкладне надання допомоги Україні та Грузії, оскільки ці країни перебувають на передовій лінії російської агресії.

Відповідне звернення оприлюднено 23 жовтня під час обговорення двопартійного акта на підтримку Грузії в Палаті представників США. Парламентар наголошує на тому, що американський уряд має всебічно підтримувати прагнення вказаних країн до демократії та свободи, бо у них довга і плідна історія партнерства.

«Грузія та Україна є головними гравцями в регіоні. На жаль, вони опинилися в центрі уваги через драматичні події — Росія вдерлася і окупувала території цих країн, а США має всіляко підтримувати жертв агресії, особливо щодо поліпшення гуманітарної ситуації», — заявив конгресмен від штату Массачусетс.


Читайте також:
Світ
Довгий час фінляндці вірили, що зможуть утихомирити свого східного сусіда. Тепер Москва — знову ворог №1, як було раніше в історії...
06:01
Світ
Мусульманська громада традиційно вважається доволі закритим середовищем. Однак у закладах освіти Німеччини стан справ зовсім інший.
вчора, 12:37
Світ
Йдеться не лише про Польщу, а й про інші країни Заходу.
вчора, 09:40
Світ
Америка та Європа не просто можуть, але мають підготуватися до того, що буде відбуватися далі у війні. Україна не повинна бути самотньою.
23 квітня, 06:00
Світ
Влада Польщі готова піти на розміщення на своїй території американської ядерної зброї.
22 квітня, 16:12
Світ
США можуть вперше запровадити санкції проти підрозділу ЦАХАЛу
22 квітня, 09:25