Українці увійшли в топ за кількістю нелегальних працівників у Німечині

СВІТ
28.08.2017, 06:05
Українці увійшли в топ за кількістю нелегальних працівників у Німечині

За останні півроку, у Німеччині відкрили понад 65 000 проваджень щодо нелегально працевлаштованих, що на 5% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Українці серед лідерів у нелегальному працевлаштуванні. Про це повідомляє «DW» з посиланням на «Welt am Sonntag»

Кількість нових проваджень щодо людей, котрі нелегально перебувають та працюють у ФРН, цьогоріч збільшилось на 28%, та становить 941 справу. Зростання кількості справ першочергово пов’язують із посиленням контролю в цій сфері. Тому це не означає, що кількість трудових мігрантів збільшилась.

«Незаконно працевлаштовані особи, які нелегально перебувають (у Німеччин і— ред.), походять переважно з десяти країн: України, Албанії, Сербії, В'єтнаму, Боснії і Герцеговини, Македонії, Туреччини, Косова, Молдови та Гани», — повідомляє Welt am Sonntag.

При цьому видання не уточнює, скільки людей прибуло з кожної країни.

Читайте також:12% українців планують виїхати на заробітки закордон, – опитування.

Володимир Охріменко

Читайте також:
Світ
Між США та Ізраїлем загострюється політична криза. Представники Демократичної партії (партії влади) тиснуть на режим у Тель-Авіві.
08:21
Світ
Довгий час фінляндці вірили, що зможуть утихомирити свого східного сусіда. Тепер Москва — знову ворог №1, як було раніше в історії...
06:01
Світ
Мусульманська громада традиційно вважається доволі закритим середовищем. Однак у закладах освіти Німеччини стан справ зовсім інший.
вчора, 12:37
Світ
Йдеться не лише про Польщу, а й про інші країни Заходу.
вчора, 09:40
Світ
Америка та Європа не просто можуть, але мають підготуватися до того, що буде відбуватися далі у війні. Україна не повинна бути самотньою.
23 квітня, 06:00
Світ
Влада Польщі готова піти на розміщення на своїй території американської ядерної зброї.
22 квітня, 16:12