Українців стає все більше в Естонії

СВІТ
01.08.2019, 12:00
Українців стає все більше в Естонії

Таку інформацію оприлюднив Департамент естонської поліції та прикордонної охорони.

Правоохоронне відомство зазначає, що за перше півріччя 2019 року до країни в'їхало більш ніж 5 тисяч громадян України. Серед них понад 300 осіб потрапили до Естонії нелегально.

За оцінкою естонських прикордонників, деякі українці не до кінця вивчили інформацію і не знають, на яких підставах мають право приїхати, перебувати та працювати в країні. Влада Естонської Республіки застерігає, що наявність біометричного паспорта не дає можливість в'їхати, а тим паче працювати без наявності відповідних супровідних документів.

Читайте також:
Світ
Під час приголомшливого експерименту науковці отримали золото завтовшки з атом. Вони використали старовинну ковальську методику.
вчора, 06:01
Світ
Нащадки поневоленого московитами у XIX столітті кавказького народу мають нагоду повстати проти окупантів. Чи скористаються вони шансом?
17 квітня, 14:45
Світ
У 16 квітня Парламентська асамблея Ради Європи розгляне питання про прийняття Косово до складу організації.
16 квітня, 11:43
Світ
Ганну Ґутьєррес визнали винною в ненавмисному вбивстві українки Галини Гатчинс у жовтні 2021 року.
16 квітня, 11:28
Світ
Поки адепт культурмарксизму з Арґентини на посаді Папи Римського закликає українців здійняти білий прапор, його підлеглі почали каятися.
14 квітня, 17:21
Світ
Сіоністське лобі на берегах Потомаку знову активізувалося. Військово-релігійний режим аятол напередодні вночі завдав потужного удару.
14 квітня, 15:03