Українські ЗМІ працюють по темниках.

УКРАЇНА
24.11.2017, 14:05

Ми це підозрювали, але ж глибоко в душі сподівалися: «Канали ТБ і газети мають РІЗНИХ власників. Чому ж при різних власниках однаково подають новини? Бо всі олігархи дихають однаково, і ЗМІ з ними дихають в унісон, тому так все однаково». Це ми так себе заспокоювали…

Не думала, що ЗМІ так тупо попадуться. Що так явно засвітять виконання темника і свою спайку ТБ канали + видання (і нічого що різні власники)... Так попалитися… ай-яй-яй.

Почалося все звичайно. На 112 каналі з’являється Гордон. Йому підключають по телефону Ірину Фаріон. Ні в кого не виникає питання, з чого б це раптом така «честь» випала Ірині Фаріон від такого каналу, як 112?

Мізкуємо. Хто така сьогодні Ірина Фаріон? КОЛИШНІЙ депутат. КОЛИШНЯ гучна особистість. Працює сьогодні науковцем. Сидить у бібліотеках і пише наукові (тобто, не такі популярні, як пісні Ані Лорак) статті на мовознавчі теми. Веде передачу «Велич особистості», яку глядачі 112 каналу не дивляться – це факт, не той формат голови. Має проект у Львові (місто Львів – не вся Україна) «Від книги до мети», куди на зустрічі приходить Львівська патріотична тусовка познайомитися з різними «диваками» - книжними людьми. Пані Ірина – авторитетна і любима персона в колі рафінованої україноцентричної публіки. Це коло (порівняно з усією Україною) нешироке.

І от оцю Ірину Фаріон – суцільний неформат 112-го каналу - кличуть на телефонну розмову в прямий ефір. Посеред ефіру ні з того ні з сього, ні сіло ні впало, непришийкобилі хвіст Гордон каже Фаріон, що вона психічнохвора людина, або агент ФСБ – чи готова вона пройти поліграф?

Розрахунок був точний. Будь-яка людина спаленіла б на такі обзивання. А якщо це емоційна жінка? Точно спаленіє. А якщо ще й ведучий підстрибує і підсмикує, і підшпилює? Точно психане. У заголовках так і напишемо: «Фаріон влаштувала істерику в ефірі».

Так і зробили, як прописали в сценарії. Фаріон обізвали, поліграфом пригрозили. Одразу всі ЗМІ зарябіли заголовками «Фаріон психічно хвора», «Фаріон влаштувала істерику в прямому ефірі».

Ради інтересу, друзі, проведіть експеримент, задайте в пошук Фаріон-Гордон – подивіться 1) Які вискакують заголовки, а вони вискочать про суцільну істерику. 2)Продивіться, що це багато РІЗНИХ інтернет-ресурсів, а заголовки одні.

А тепер УВАГА! Чому вони всі працюють по темнику? Бо Фаріон насправді істерику НЕ ВЛАШТОВУВАЛА. ЇЇ провокували, психічною назвали, на поліграф покликали, а вона, замість того, щоб влаштувати істерику – погодилася піти на поліграф.

Однак, темники вже написані, завдання виконується, машина запущена. Задній хід ніхто в таких випадках не дає, байдуже, що там Фаріон говорила насправді, головне, що ВОНИ про це скажуть народу. А вони сказали «Фаріон – псих», «Фаріон – ФСБ».

А тепер постає питання, НАЩО? Нащо був потрібен цей цирк? Нащо треба було витягувати на світ божий з бібліотеки Фаріон? НАЩО знову треба було з неї робити пужало? Сидить людина собі у Львові, нікого не чіпає.

ПО-ПЕРШЕ. Активізувалася українська патріотична публіка. Щоб викликати в «населення» блювотний рефлекс на патріотів, показати, що всі вони чокнуті, витягли з шухляди давно перевірений метод, працюючу технологію під назвою «Фаріон – психічно хвора». Наступний їхній крок буде – прирівнювати до неї всіх патріотів. Щоб палало клеймо на лобі «Ти-Фаріон», значить ненормальний. Щоб населення шарахалося.

ПО-ДРУГЕ. Ми з вами не слідкуємо за цими даними. Ми за своїми гаманцями слідкуємо - нам би хлібчика було за що купити. А от технологи відслідковують ці дані і тримають на контролі. А пошукайте но друзі, ЧИ НЕ ВИРІС там випадково РЕЙТИНГ СВОБОДИ? Щось мені підказує, неспроста технологи увімкнули відпрацьований до автоматизму спосіб …