Укрзалізниця витратить 1 мільярд доларів на оновлення рухомого складу

ПОЛТАВА
06.08.2018, 14:13

Понад 90% рухомого складу Укрзалізниці вже замортизовано, а термін експлуатації вагонів вже давно закінчився. Про це розповів міністр інфраструктури України Володимир Омелян в ефірі 5 каналу.

https://www.5.ua/suspilstvo/omelian-poiasnyv-chomu-ponad-90-vahoniv-ukrzaliznytsi-na-ladan-dykhaiut-175017.html

Укрзалізниця витратить 1 мільярд доларів на оновлення рухомого складу_1

На думку посадовця, головною причиною такої ситуації він вважає чиновників.

««Укрзалізниця» до цього завжди розглядалася політиками, як дійна корова для отримання нелегальних коштів, і багато ключових питань не вирішувалися роками» – висловився міністр.

Проте зараз посадовець відмітив позитивні зрушення у цій сфері. Вперше за багато років залізничники вкладають в оновлення рухомого складу $1 мільярд.

«Ми маємо багато позитивних зрушень щодо ремонту вагонів. Уперше цього року залізниця вкладає в капітальне оновлення свого рухомого складу більше 1 мільярда доларів, тобто майже 30 млрд грн», – зауважив міністр.

Також Омелян пишається минулорічним запуском поїзда
«Київ-Львів-Перемишль», який «користується величезною популярністю», а всі квитки на рейси розкуплено заздалегідь.

Читайте також: Наглядову раду Укрзалізниці очолили іноземці. При цьому істотно зросли її повноваження (http://bastion.tv/news/naglyadovu-radu-ukrzaliznici-ocholili-inozemci-pri-comu-istotno-zrosli-yiyi-povnovazhennya/)

Читайте також:
Полтава
Підрозділи фронтовиків щотижня отримують від тиловиків як слова вдячності, так і надійну підтримку. Разом — до спільної перемоги!
08:12
Полтава
Вшанування пам'яті захисників важливе для плекання патріотизму у прийдешніх поколінь. Люди мають знати імена тих, хто поліг за нашу свободу.
вчора, 19:17
Полтава
Наш земляк поліг смертю хоробрих під час виконання бойового завдання у селі Урожайне на Донеччині. Незламному героєві було 44 роки.
вчора, 14:56
Полтава
Жадібність і бажання легкої наживи до в'язниці можуть довести. Порушникам нерестової заборони це доводять до відома вже після затримання.
вчора, 08:23
Полтава
Цьогоріч у березні на соціальний захист воїнів і їхніх родин із бюджету виділено 198 тисяч гривень. Кошти спрямовані на різні види допомоги.
14 квітня, 16:12
Полтава
Нещодавні ракетно-дронові удари московитів по енергетичній системі Україні змусили чиновників звернути увагу на критичну інфраструктуру.
14 квітня, 08:09