Упійманий на хабарництві начальник Полтавської митниці знову працює

ПОЛТАВА
11.11.2019, 08:30
Упійманий на хабарництві начальник Полтавської митниці знову працює

Затриманий на хабарі начальник Полтавської митниці Державної фіскальної служби Микола Калініченко вийшов на роботу.

Миколу Калініченка затримали 7 вересня цього року у Києві.

Митника звинувачують у тому, що він взяв 4000 доларів хабаря за не перешкоджання і допомогу у розмитненні 10 контейнерів із сантехнікою. Після затримання Калініченку обрали запобіжних захід у вигляді домашнього арешту, а також відсторонили від посади.

Раніше Калініченка відсторонювали від посади у жовтні 2015 року, бо він не пройшов люстрацію. Митник одразу звернувся до суду зі скаргою і 8 серпня 2016 року окружний адмінсуд Києва задовольнив позов. Калініченка поновили на посаді начальника Полтавської митниці і відшкодували йому 50 тис. грн.

«Слідство-інфо» називає Миколу Калініченка тестем нардепа від «Слуги народу» Володимира Козака.

Упійманий на хабарництві начальник Полтавської митниці знову працює_1

Упійманий на хабарництві начальник Полтавської митниці знову працює_3

Упійманий на хабарництві начальник Полтавської митниці знову працює_5

Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45