Уже третій губернатор обіцяє зайнятися “полтавським Еліта-Центром”!

ПОЛТАВА
01.04.2014, 11:29
Уже третій губернатор обіцяє зайнятися “полтавським Еліта-Центром”!

Кілька десятків людей прийшли сьогодні на прийом голови Полтавської ОДА Віктора Бугайчука, аби  поскаржитись на свою давню проблему, що тягнеться з 2007 року. Тоді  80 сімей сплатили кошти загальною сумою 17,5 млн  грн до інвестиційної компанії «Полтавабудінвест» для отримання квартир в новозбудованому будинку в місті Полтаві на бульварі Боровиковського, 11. Однак житла люди не отримали й досі.

«Це не елітне житло, а в основному однокімнатні квартири, та невеликі двокімнатні. Молоді сім’ї побрали кредити, пенсіонери продали свої «хрущовки», щоб допомогти дітям. Але на сьогоднішній день там збудована   тільки частина першого поверху. Будинку обіцяного досі немає, коштів нам не повертають – їх давно немає. Винні особи не покарані. Прокуратура зробила все можливе, щоб повести слідство хибним шляхом та дати можливість підозрюваним вивести всі активи та кошти і уникнути будь-якої відповідальності», - розповіла ошукана полтавка Людмила Наливайко. 

Люди сподіваються, що цю проблему допоможе вирішити обласна влада та змусить винних чи то повернути гроші, чи  добудувати будинок. Голова Полтавської ОДА Віктор Бугайчук уважно вислухав людей і пообіцяв сприяти у вирішенні питання. Насамперед – зустрітися з прокурором області, обговорити ситуацію, після чого разом з активістами розроблятимуть шляхи вирішення проблеми.

Можна було б ставити крапку… Якщо, звісно, не згадати, що Бугайчук уже третій губернатор, який обіцяє зневіреним людям «розібратися і допомогти». Це ж обіцяв Валерій Асадчев, обіцяв і Олександр  Удовіченко… Але віз, як кажуть, і нині там. Тим паче, що в нинішніх умовах важко сподіватися й на бодай якусь державну підтримку.

А ще кажуть: обіцяного три роки чекають… В даному випадку чекають уже цілих сім, але кінця-краю цій «опупеї» не видно.

 

 

Читайте також:
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45
Полтава
Чиновникам і депутатам немає часу вкладатися в українську перемогу, адже посилено набивають кишені. Підтримка воїнів — на громадянах.
26 березня, 07:09